Hubelino knikkerbaan

Hubelino knikkerbaan - Leuke knikkerbaan voor kleuters

Een Hubelino knikkerbaan is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke knikkerbaan voor kleuters. Dit komt met name door de grootte van de bouwblokken en de stabiliteit van de knikkerbaan. Wat ik wel een nadeel vind is het feit dat deze knikkerbanen van kunststof zijn gemaakt, maar dat is natuurlijk een persoonlijke afweging.

Hubelino knikkerbaan

Een knikkerbaan is ontzettend leuk binnenspeelgoed. Na het bouwen komt misschien wel het spannendste gedeelte: komt de knikker helemaal beneden? Er zijn diverse merken knikkerbanen verkrijgbaar, met ieder hun eigen voor- en nadelen. In dit blog zet ik de mooiste knikkerbaan-sets van het merk Hubelino centraal.

Hubelino startset

Heb je nog geen bouwstenen (bijvoorbeeld LEGO DUPLO) in huis dan is het aan te raden om met een Hubelino knikkerbaan startset te beginnen. De Hubelino Big set en Hubelino basisset bevatten alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: grondplaten, veel losse elementen en bouwblokken. Dat maakt dit speelgoed lekker veelzijdig. Want heeft je kind even geen zin om een knikkerbaan te bouwen, dan kunnen ze met de bouwblokken ook iets anders leuks maken.

Hubelino baanelementen

Heb je al een mooie basis in huis of krijgt je kind geen genoeg van het bouwen van knikkerbanen? Dan kun je ook kiezen voor de sets met alleen de Hubelino baanelementen. Deze sets bevatten dus weinig tot geen bouwblokken!

Hubelino uitbreidingsets

Natuurlijk kun je met bovenstaande sets prima uit de voeten en de meest prachtige knikkerbanen bouwen. Maar je kunt voor nog meer uitdaging gaan door één van de Hubelino uitbreidingsets toe te voegen. Kies eens voor de lift, katapult of wipwap.

Hubelino knikkerbaan – Losse onderdelen

Als je Hubelino knikkerbaan steeds groter wordt dan kan er vroeg of laat een moment komen waarop je misschien wel wat extra bodemplaten kunt gebruiken. Of misschien wel wat extra knikkers. Deze onderdelen zijn ook los te bestellen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.