Functionele bamboe laptoptafel mét lade – Action

Functionele bamboe laptoptafel mét lade - Action

Met deze functionele bamboe laptoptafel mét lade heeft Action weer een toffe aanbieding voor je. Deze ideale en ruimtebesparende laptoptafel past dankzij zijn natuurlijke uitstraling ook nog eens bij ieder interieur. Let op: alleen online verkrijgbaar!

Bamboe laptoptafel mét lade

De laptoptafel biedt dankzij zijn afmetingen van 50 x 30 x 21-29 cm (bxdxh) niet alleen voldoende ruimte voor je laptop, maar ook voor notitieboeken of snacks. En zoals je ziet is de hoogte in te stellen op verschillende hoogtes. Dat is niet alleen handig voor de werkruimte, maar ook om te kunnen ontspannen. Dankzij de lade berg je bovendien je spulletjes ook nog eens snel en veilig op.

De opklaptafel is uitgerust met ventilatiegaten. Zo creëert hij een goede luchtstroom om oververhitting van jouw laptop, bij lang gebruik, te voorkomen. Hij heeft zelfs een ingebouwde bekerhouder om je drankje veilig neer te zetten, zodat je je kunt concentreren op je taken.

Pluspunten bamboe laptoptafel

  • Voor de vervaardiging is gebruikt gemaakt van duurzaam bamboe materiaal.
  • De laptoptafel biedt voldoende ventilatie voor de laptop
  • Dankzij de ingebouwde bekerhouder kun je je drankje veilig neerzetten

Deze bamboe laptoptafel met lade is verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.