Ik leer (Ontdekken) | Educatief speelgoed voor peuters van Jumbo

Ik Leer (Ontdekken); Educatieve spellen van Jumbo voor peuters van 2+ en 3+ jaar

Ik Leer (Ontdekken) educatief speelgoed voor peuters. Ben je op zoek naar leerzame spellen, dan is de Ik Leer (Ontdekken) serie van het merk Jumbo voor kinderen vanaf 2+ jaar geschikt. Deze serie spellen is ontwikkeld in samenwerking met professionals en sluit aan bij de lesstof en belevingswereld van het kind. Zo is er voor iedere leeftijd een passend spel.

Ik Leer – educatief speelgoed voor peuters van 2+ jaar

In dit blog vind je educatieve spellen uit Ik Leer-serie voor peuters van 2+ en 3+ jaar. Met deze leerzame spellen kan je kind thuis alvast op spelenderwijze bepaalde vaardigheden oefenen die het later op school gaat leren. Let op: gaat jouw kind straks naar Montessori-, Waldorf- (vrije school) of Freinetonderwijs? Scrol dan even door naar de Ik Leer Ontdekken-serie onderaan dit blog. Deze lijn is namelijk ontwikkeld met materialen die aansluiten bij deze vormen van onderwijs.

Vormen en Kleuren

Ik Leer Vormen en Kleuren; Educatief speelgoed van Jumbo
Met het educatieve spel Ik Leer Vormen en Kleuren leert je peuter met behulp van zes spelletjes alles over vormen en kleuren. Met de spelletjes leren kinderen spelenderwijs kleuren benoemen, vormen en silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Kan jij een afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur vinden? Maak zo de grote lottokaart compleet. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad. Leeftijd: 2+ – 5 jaar. Alleen of samen te spelen.

Meer informatie.

 

Tegenstellingen

Ik Leer Tegenstellingen; Educatief speelgoed van Jumbo voor peuters van 2+ jaar

Met het leersysteem van Ik Leer leert je peuter met behulp van zes spelletjes alles over tegenstellingen: aan-uit, wakker-slapen enz. Leeftijd: voor peuters van 2+ – 4 jaar.

Meer informatie.

 

Ik Leer – educatief speelgoed voor peuters van 3+ jaar

Peuters van 3+ jaar kunnen zich met onderstaande Ik Leer educatieve spellen op spelenderwijze voorbereiden op de basisschool.

Cijfers

Ik Leer Cijfers; Educatief speelgoed van Jumbo voor peuters van 2+ jaar

Spelenderwijs cijfers leren herkennen, tellen, hoeveelheden ordenen en verbanden leggen, je peuter van 3+ jaar leert het met het educatieve spel Ik Leer Cijfers. Aan de hand van zes verschillende spelletjes leert je kind tellen van 1-10 en dieren te ordenen van groot naar klein. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend. Leeftijd: 3+ jaar. Voor kinderen van 4 jaar en ouder is er ook Ik Leer Ontdekken Getallen (hier).

Meer informatie.

 

Letters

Ik Leer Letters; Educatief speelgoed voor peuters van 3+ jaar

Met Ik Leer Letters leert jouw peuter van 3+ jaar spelenderwijs letters herkennen, letters bij afbeeldingen zoeken, het alfabet vormen en de woordenschat vergroten. Leg de letters van het alfabet op volgorde van A tot Z. Zie jij een woord dat begint met de letter A? Puzzel dan de juiste afbeelding eraan vast. Leeftijd: 3+ jaar. Voor kinderen van 4 jaar en ouder is er ook Ik Leer Ontdekken Letters (hier).

Meer informatie.

 

Op Weg Naar Groep 1

Ik Leer Op Weg Naar Groep 1; Educatief speelgoed voor peuters van 3+ jaar

Met het educatieve spel Ik Leer Op Weg Naar Groep 1 leren peuters van 3+ jaar alles over kleuren en vormen, het alfabet en cijfers met behulp van de boodschappenmandjes. Wij hebben dit spel zelf ook en het wordt graag gespeeld. Leeftijd: 3+ jaar. Ook verkrijgbaar in Woezel & Pip uitvoering (hier).

Meer informatie.

 

Recyclen

Ik Leer Recyclen; Educatief speelgoed voor peuters van 3+ jaar

Ik Leer Recyclen van Jumbo leert kinderen spelenderwijs hoe zij het beste afval kunnen scheiden om te recyclen. Met behulp van de 7 spelletjes, activiteiten en tips ontdekken kinderen welk materiaal in welke bak thuishoort. Zo maken we samen de wereld een stukje schoner en mooier! Ik Leer recyclen leert kinderen hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen. Dit spel is gemaakt van 100% gerecycled karton, duurzaam geproduceerd papier en plantaardige inkt. We hebben materiaal bespaard door de handleiding eruit te halen, scan de QR-code voor de spelregels. Geen plastic krimpfolie, maar een nieuwe manier van verpakken. Leeftijd: 3+ jaar.

Meer informatie.

 

Beloningskaart

Ik Leer Beloningskaart; Educatief spel voor peuters van 3+ jaar

Ik Leer beloningskaart van Jumbo is een leuk en leerzaam hulpmiddel dat kinderen helpt bij het doen van allerlei terugkerende taken, zoals opruimen en tandenpoetsen. Kinderen kunnen met deze beloningskaart voor elke uitgevoerde taak een ster verdienen, het verdienen van een beloning werkt voor kinderen stimulerend! Aan het eind van de week kan het kind een beloning krijgen als het zijn of haar taken voldoende heeft uitgevoerd. De beloningskaart is een hulpmiddel om kinderen op een positieve manier te motiveren om taken te doen. Je zult zien dat kinderen meer plezier krijgen in het doen van taken omdat de beloningskaart structuur en daarmee houvast biedt voor wat er die week allemaal moet worden gedaan. Leeftijd: 3+ jaar.

Meer informatie.

 

Ik Leer Ontdekken – educatief speelgoed voor peuters van 3+ jaar

Ken jij de serie Ik Leer Ontdekken van Jumbo al? Ik Leer Ontdekken is een serie educatieve materialen die nieuwsgierige kinderen op een leuke en speelse manier helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Er is gebruik gemaakt van materialen die aansluiten bij het Montessori-, Waldorf- (vrije school) en Freinetonderwijs.

 

Yoga en Mindfulness

Ik Leer Ontdekken Yoga en Mindfulness; Educatieve spellen voor peuters van 3+ jaar aansluitend bij Montessori, Waldorf (vrije school) en Freinet onderwijs

Leer spelenderwijs over yoga en word meer bewust van je lichaam. Ik leer Ontdekken Yoga en Mindfullness bevat 20+ oefeningen om op een rustige, zelfstandige en vrije manier te leren. Leeftijd: 3-7 jaar.

Meer informatie.

 

Dieren

Ik Leer Ontdekken Dieren; Educatieve spellen voor peuters van 3+ jaar aansluitend bij Montessori, Waldorf (vrije school) en Freinet onderwijs

Leer op een leuke en speelse wijze met behulp van 20+ spelletjes van spelenderwijs de dierenwereld kennen. Leeftijd: 3-7 jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook