LEGO DREAMZzz – Mw. Castillo’s schildpadbusje – 71456

LEGO DREAMZzz - Mw. Castillo's schildpadbusje - 71456; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023

LEGO DREAMZzz – Mw. Castillo’s schildpadbusje (71456) is één van de door de jury gekozen winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie bouw en constructie speelgoed!

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar vindt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar plaats. Speelgoedbedrijven sturen hun speelgoed op en de jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Wil jij ook je stem uitbrengen op jouw favoriete speelgoed? Dat kan hier.

LEGO DREAMZzz – Mw. Castillo’s schildpadbusje – 71456

LEGO DREAMZzz - Mw. Castillo's schildpadbusje - 71456; Winnaar Speelgoed van het Jaar 2023

LEGO DREAMZzz – Mw. Castillo’s schildpadbusje (71456) is één van de door de jury gekozen winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie bouw en constructie speelgoed. De set, bestaande uit 434 onderdelen, is gebaseerd op de spannende tv-serie DREAMZzz en biedt 2 manieren om een geweldig LEGO voertuig te bouwen.

De creatieve droom speelgoed camper van mevrouw Castillo heeft beweegbare wielen en een afneembaar dak. Kinderen kunnen hem op 2 manieren aanpassen met behulp van de bouwinstructies op basis van verhalen. In de feestmodus kan het schildpad busje worden uitgerust met een beweegbare boom, een draaiende cactus en een schatkist die open kan.

In de vliegende onderzeeërmodus kunnen kinderen een raket en een bewegende periscoop toevoegen. Deze versie bevat ook een figuur van de Cactuskat, die ernaast kan vliegen. Dubbel zo veel creativiteit en speelplezier dus!

Het fantasie dieren en voertuig speelgoed voor 7+ jaar oude jongens en meisjes is inclusief LEGO DREAMZzz minifiguren van mevrouw Castillo, Mateo en Zoey, die allemaal in het speelgoed busje kunnen zitten. Een leuk cadeau voor kinderen die houden van fantasiespel en bouwen.

Afmetingen: in de grootste vorm is het model ca. 18 cm hoog, 19 cm lang en 15 cm breed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

Over LEGO DREAMZzz

Met de LEGO DREAMZzz sets beleef je de meest avontuurlijke dromen in het echt! De kleurrijke sets van LEGO DREAMZzz stimuleert kinderen bovendien om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en de kracht van hun dromen te benutten.

Deze LEGO sets zijn geïnspireerd op de LEGO DREAMZzz televisieserie waarin de personages Mateo, Izzie, Coope, Logan en Zoey de strijd aangaan met de Nachtmerrie Ridders. Ontdek de mooiste LEGO DREAMZzz sets en gebruik je creativiteit!

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.