LEGO Minecraft – Het varkenshuis – 21170 – Alternate aanbieding

LEGO Minecraft - Het varkenshuis - 21170 - Alternate aanbieding

Bij Alternate hebben ze deze week een fijne aanbieding voor alle fans van LEGO Minecraft. Eén van de laatste modellen van LEGO Minecraft – Het varkenshuis (21170) is nu verkrijgbaar voor €44,90.

LEGO Minecraft

Met de sets van LEGO Minecraft bouw je een minecraft omgeving vol actie na. LEGO Minecraft is dan ook een perfecte combinatie van twee van de meest populaire producten voor kinderen van dit moment. Regelmatig worden er nieuwe sets aan de lijn toegevoegd. Om ruimte te maken gaan ‘oude’ sets bij diverse winkels uit het assortiment. Heb je LEGO Minecraft – Het varkenshuis (21170) nog niet in je bezit? Dan is dit het moment om voordelig je slag te slaan.

LEGO Minecraft – Het varkenshuis – 21170

LEGO Minecraft - Het varkenshuis - 21170

Gebruik je Minecraft™ vaardigheden om een huis te bouwen in de vorm van een reusachtig varken! De zijkant van het bouwwerk kan open, daarachter vind je een grote kamer. Til het dak eraf en ontdek een kleinere kamer in de kop van het varken. Verken samen met Alex de binnenkant – maar pas op voor de Creeper™. Buiten is er ook genoeg om te doen, met 2 schattige varkentjes waar kinderen voor kunnen zorgen.

Ben je toe aan een ander ontwerp? Plaats dan de kop ergens anders. En wil je eens iets heel anders bouwen? Gebruik de ontploffingsfunctie om je model op te blazen! Afmetingen: ca. 14 cm hoog, 20 cm breed en 19 cm diep.

Verkrijgbaar bij:

Alternate.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.