MEGA Bloks Beweeg en Swing rups

MEGA Bloks Beweeg en Swing rups; Bouw en constructie speelgoed van het jaar 2023

MEGA Bloks Beweeg en Swing rups is één van de door de jury gekozen winnaars Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie bouw en constructie speelgoed!

Speelgoed van het Jaar 2023

Ieder jaar vindt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar plaats. Speelgoedbedrijven sturen hun speelgoed op en de jury kiest vervolgens binnen elke categorie hun favorieten. Uit deze winnaars wordt vervolgens met behulp van publiekstemmen één item verkozen tot Speelgoed van het Jaar.

MEGA Bloks Beweeg en Swing rups

MEGA Bloks Beweeg en Swing rups; Bouw en constructie speelgoed van het jaar 2023

Kleine bouwers (peuters van 1 tot 3 jaar) kunnen deze snoezige rupsentrein laten wiebelen en bewegen. Peuters kunnen deze zintuiglijke rupsentrein maken met bewegende blokken die ze aan elkaar kunnen koppelen. De blokken zijn dankzij het grote formaat goed vaste te houden door kleine kinderhanden. Trek aan het touwtje en zie hoe de trein gaat rijden!

Daarna kunnen ze een lieveheersbeestje met een stootblok, een slak met een draai- en klikfunctie en een vlinder met geribbelde vleugels op de rug van de rups zetten om met z’n allen een ritje te maken. Ook ontdekken peuters een bloem met een spiegel, een antenne met reliëf en een bij met een kralenblok.

Alle MEGA Bloks sets zijn met elkaar te combineren, waardoor het speelgoed altijd uitdagend blijft!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.