PLAYMOBIL 1.2.3, de leukste sets!

PLAYMOBIL 1.2.3; Bouw en constructie speelgoed voor baby, dreumes en peuter

PLAYMOBIL 1.2.3 is PLAYMOBIL voor dreumes en peuter die volop de wereld aan het ontdekken zijn. De sets zijn speciaal ontwikkeld om kennis te maken met dit leuke speelgoed, en stimuleert tijdens het spelen diverse vaardigheden.

Wat is PLAYMOBIL 1.2.3?

Ben je wel bekend met PLAYMOBIL, maar nog niet met PLAYMOBIL 1.2.3? Dan zal ik je daar eerst wat meer over vertellen. PLAYMOBIL 1.2.3 is constructiespeelgoed voor de allerkleinsten, maar het draait bij PLAYMOBIL niet zozeer om het in elkaar zetten, oftewel het bouwen, van de sets, maar juist om het spelen met de poppetjes. Door de verschillende sets en poppetjes kunnen iedere keer andere verhalen gespeeld en verteld worden.

De PLAYMOBIL 1.2.3 sets zijn de eerste sets voor je kindje en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is een ideale manier om kennis te maken met dit leuke, veelzijdige en uitdagende speelgoed. De cijfers 1.2.3 hebben dan ook een betekenis:

  1. Easy start: voor de beginners, kennis maken met het speelgoed door te voelen, kijken, herkennen en benoemen.
  2. First Challenge: het ontdekken van de basis mogelijkheden en het aangaan van de eerste uitdagingen.
  3. Little expert: verbanden kunnen leggen en het vertellen van de eerste verhalen.

PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA

Veel kinderen spelen ontzettend graag met water. De PLAYMOBIL 1.2.3 Aqua sets zijn voor deze kinderen hartstikke leuk. Gaat jouw kind niet graag onder de douche of in bad? Ook dan kan één van deze sets juist een trigger zijn om van badtijd een fijn moment te maken.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Mijn eerste trein – 70179

Mijn eerste treinset van PLAYMOBIL®-1.2.3 laat de harten van kleine machinisten sneller kloppen. Leg eerst de rails, sluit de wagons aan en laad ze in. Alle passagiers kunnen instappen, de slagboom wordt gesloten, het sein geven en we vertrekken voor de leuke rit.

De speelset bevat een locomotief en twee wagons, vier PLAYMOBIL®-1.2.3 figuren, rails en slagboom, diverse dieren: hond, schaap, geit, eekhoorn, vogel en vele andere accessoires.

PLAYMOBIL 1.2.3 & Disney – Mickey Mouse

Heb jij de PLAYMOBIL 1.2.3 & Disney sets al gezien? Neem bijvoorbeeld Mickey & Minnie’s wolkenhuis, een verkennende speelset die de ontwikkeling van kleine kinderen in vele dimensies ondersteunt: de vele mogelijke combinaties van de afzonderlijke elementen stimuleren de creativiteit van kinderen. Leuk om te combineren met de andere sets.

PLAYMOBIL 1.2.3 & Disney – Winnie de Poeh

Naast PLAYMOBIL 1.2.3 & Disney Mickey Mouse is er ook Winnie de Poeh! In de boomhut van Winnie & Knorretje zijn allerlei spannende dingen te ontdekken: verschillende objecten kunnen in de boomtop worden gesorteerd op vorm en kleur om de fijne motoriek en het driedimensionale denken te trainen. Een verborgen glijbaan onthult de overeenkomstige objecten aan de onderkant van de boom. Er zijn ook veel andere details om te ontdekken: een groepje bladeren maakt geluid wanneer deze wordt rondgedraaid en een ander groepje kan worden omgebouwd tot een tol. Leuk om te combineren met de andere sets.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Mijn meeneem kinderdagverblijf -70399

Mijn meeneem kinderdagverblijf was Speelgoed van het Jaar 2020. Er is altijd wel iets aan de hand in de kleurrijke kleuterschool, die je zo kan meenemen. Speel met vrienden, schommel, ga op de glijbaan of draai in de draaimolen en nog veel meer. Hier kun je de mooiste ervaringen uit de kleuterschool naspelen. En het beste: De volledige inhoud past in het koffertje – ideaal voor op reis.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Avontuurlijke speeltuin – 71326

De avonturentoren met ijskraam biedt veel functies voor kleine ontdekkers. Het reuzenrad wordt aangedreven door zwengels. De zwengel zelf heeft een verborgen dubbele functie: als je een figuur op het platform in de toren plaatst, bewegen de zwengels deze automatisch naar de glijbaan en glijdt de figuur vanzelf naar beneden. Het begrijpen van deze oorzaak-en-gevolgrelaties bevordert de perceptie en ontwikkeling van het kind. Het gevarieerde spel met de figuren traint ook de fijne motoriek en initieert het eerste rollenspel. Extra speelwaarde: figuur-/stoeltoewijzingsspel en kleursorteerspel met kleurrijke ijslolly’s.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Meeneem Ark van Noach – 6765

In deze ark van Noach neem je alle dieren mee. Het bootdek is afneembaar en eronder vind je bergruimte. Het dak kan je openklappen en de boot kan ook nog echt drijven. Voorzien van vele dieren zoals giraffen, olifanten, vogels, zebra’s etc. Deze set wordt geleverd met twee figuren.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Donut truck – 71325

De donut truck moedigt kleine kinderen aan om actiever te zijn: de prachtig versierde donuts worden in de aanhanger gesorteerd. Als de achterkant wordt geopend, tuimelen de kleine donuts uit de aanhanger en rollen ze door de kamer. Achtervolgen is leuk, zelfs voor de allerkleinsten! Bovendien traint de donut-stapelfunctie op de laadvloer de fijne motoriek.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Werkman met sorteer-garage – 70184

In zijn ruime truck brengt de bouwvakker de lading naar de sorteer-garage. Hij rijdt zorgvuldig achteruit op de oprijplaat, de laadbak gaat open en de lading glijdt de sorteer-garage in. Dat was gemakkelijk. Dat maakt werken leuk! De speelset bestaat uit een sorteer-garage, een vrachtwagen met een kantelbare laadbak, verschillende soorten goederen: bakken, zak, pakket en andere accessoires. Geweldige functie: De sorteerfunctie in het dak stelt kleine kinderen in staat om vormen te herkennen en objecten correct toe te wijzen.

PLAYMOBIL 1.2.3 – Alledaagse helden – 71156

Politieagenten, brandweerlieden en artsen zijn de helden van ons dagelijkse leven. Als er iemand in nood is, haasten ze zich om te helpen. Met zijn strakke motorfiets is de brandweerman altijd in een flits op de plaats van een noodsituatie. De dokter arriveert met haar ambulance, de dokterskoffer is veilig opgeborgen in de kofferbak. Ondertussen beveiligt de politieagent de plaats van het ongeval en zet een gevarendriehoek op. Daarna regelt hij het verkeer bij het stoplicht.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.