PLAYMOBIL 1.2.3, de leukste sets!

PLAYMOBIL 1.2.3; Bouw en constructie speelgoed voor baby, dreumes en peuter

PLAYMOBIL 1.2.3 is PLAYMOBIL voor dreumes en peuter die volop de wereld aan het ontdekken zijn. De sets zijn speciaal ontwikkeld om kennis te maken met dit leuke speelgoed, en stimuleert tijdens het spelen diverse vaardigheden.

Wat is PLAYMOBIL 1.2.3?

Ben je wel bekend met PLAYMOBIL, maar nog niet met PLAYMOBIL 1.2.3? Dan zal ik je daar eerst wat meer over vertellen. PLAYMOBIL 1.2.3 is constructiespeelgoed voor de allerkleinsten, maar het draait bij PLAYMOBIL niet zozeer om het in elkaar zetten, oftewel het bouwen, van de sets, maar juist om het spelen met de poppetjes. Door de verschillende sets en poppetjes kunnen iedere keer andere verhalen gespeeld en verteld worden.

De PLAYMOBIL 1.2.3 sets zijn de eerste sets voor je kindje en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is een ideale manier om kennis te maken met dit leuke, veelzijdige en uitdagende speelgoed. De cijfers 1.2.3 hebben dan ook een betekenis:

  1. Easy start: voor de beginners, kennis maken met het speelgoed door te voelen, kijken, herkennen en benoemen.
  2. First Challenge: het ontdekken van de basis mogelijkheden en het aangaan van de eerste uitdagingen.
  3. Little expert: verbanden kunnen leggen en het vertellen van de eerste verhalen.

PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA – Vrolijke waterbaan – 70267

Vrolijke waterbaan - 70267 - PLAYMOBIL 1.2.3 Aqua

Met de vrolijke waterbaan van PLAYMOBIL 1.2.3 zorg je voor geweldige waterpret. Doe water in het bassin, draai aan de krukarm en dan kunnen mama en de kinderen een leuke boottocht maken over de kolkende baan. In de haven stappen de gasten in en uit. Vanaf de brug is het uitzicht op het kolkende bassin extra mooi. Nu wordt de krokodillenboot getest. Op naar een razendsnelle tocht over het water!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 – Mijn eerste trein – 70179

PLAYMOBIL 1.2.3 - Mijn eerste trein - 70179

Mijn eerste treinset van PLAYMOBIL®-1.2.3 laat de harten van kleine machinisten sneller kloppen. Leg eerst de rails, sluit de wagons aan en laad ze in. Alle passagiers kunnen instappen, de slagboom wordt gesloten, het sein geven en we vertrekken voor de leuke rit.

De speelset bevat een locomotief en twee wagons, vier PLAYMOBIL®-1.2.3 figuren, rails en slagboom, diverse dieren: hond, schaap, geit, eekhoorn, vogel en vele andere accessoires.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney – Winnie de Poeh Boomhut – 71316

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney - Winnie de Poeh Boomhut - 71316

Er zijn allerlei spannende dingen te ontdekken in de boomhut van Winnie & Knorretje: verschillende objecten kunnen in de boomtop worden gesorteerd op vorm en kleur om de fijne motoriek en het driedimensionale denken te trainen. Een verborgen glijbaan onthult de overeenkomstige objecten aan de onderkant van de boom. Er zijn ook veel andere details om te ontdekken: een groepje bladeren maakt geluid wanneer deze wordt rondgedraaid en een ander groepje kan worden omgebouwd tot een tol. De liefdevolle Disney-figuren nodigen je uit om verhalen te vertellen en een rollenspel te starten.
Afmetingen: 30 x 26 x 21 cm (LxBxH).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney – Winnie de Poeh Bijentuin – 71317

PLAYMOBIL 1.2.3 - Winnie de Poeh Bijentuin - 71317

De bijen zijn los in Winnie’s & Teigetjes Bijentuin! Door de bijenstokjes in de honingpotten te steken, wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Om de bijen te laten vliegen, druk je gewoon op de stokjes en laat je ze los. Teigetjes grot is de perfecte plek om verstoppertje te spelen en glijden is ook altijd leuk. Het planten van kleurrijke bloemen helpt ook bij het verbeteren van de fijne motoriek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney – Mickey Mouse Wolkenhuis – 71319

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney - Mickey Mouse Wolkenhuis - 71319

Mickey’s & Minnie’s wolkenhuis is een verkennende speelset die de ontwikkeling van kleine kinderen in vele dimensies ondersteunt: de vele mogelijke combinaties van de afzonderlijke elementen stimuleren de creativiteit van kinderen. De regenboog kan niet alleen als wip of rammelaar worden gebruikt, maar kan ook gecombineerd worden met de regenboogbouwstenen tot een kleurrijke boog. De verscheidenheid aan functies met de puzzel- en insteekfuncties, bijvoorbeeld op de regendruppeltrap, ontwikkelen zowel de fijne motoriek als het cognitieve vermogen. Afmetingen wolkenhuis met regenboog en druppels: 28 x 12 x 15 cm (LxBxH).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney – Mickey Mouse Wolkentrein – 71320

PLAYMOBIL 1.2.3 Disney - Mickey Mouse Wolkentrein - 71320

Met Mickey en Minnie op reis door de wolken: achter de wolkentrein van Mickey & Minnie zit een insteek- en combinatiespel dat zowel de fijne motoriek als de cognitieve vaardigheden traint. Tegelijkertijd worden de kinderen aangemoedigd om te leren tellen van 1 tot 3 of ze kunnen met hulp van hun ouders bijvoorbeeld op de foto’s iets leren over het ontstaan ​​van een regenboog. Afmetingen: 32 x 12 x 6 cm (LxBxH).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 – Mijn meeneem kinderdagverblijf -70399

PLAYMOBIL 1.2.3 - Mijn meeneem kinderdagverblijf -70399 - Speelgoed van het Jaar 2020

Mijn meeneem kinderdagverblijf was Speelgoed van het Jaar 2020. Er is altijd wel iets aan de hand in de kleurrijke kleuterschool, die je zo kan meenemen. Speel met vrienden, schommel, ga op de glijbaan of draai in de draaimolen en nog veel meer. Hier kun je de mooiste ervaringen uit de kleuterschool naspelen. En het beste: De volledige inhoud past in het koffertje – ideaal voor op reis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 – Avontuurlijke speeltuin – 71326

PLAYMOBIL 1.2.3 - Avontuurlijke speeltuin - 71326

De avonturentoren met ijskraam biedt veel functies voor kleine ontdekkers. Het reuzenrad wordt aangedreven door zwengels. De zwengel zelf heeft een verborgen dubbele functie: als je een figuur op het platform in de toren plaatst, bewegen de zwengels deze automatisch naar de glijbaan en glijdt de figuur vanzelf naar beneden. Het begrijpen van deze oorzaak-en-gevolgrelaties bevordert de perceptie en ontwikkeling van het kind. Het gevarieerde spel met de figuren traint ook de fijne motoriek en initieert het eerste rollenspel. Extra speelwaarde: figuur-/stoeltoewijzingsspel en kleursorteerspel met kleurrijke ijslolly’s.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 – Meeneem Ark van Noach – 6765

PLAYMOBIL 1.2.3 - Meeneem Ark van Noach - 6765

In deze ark van Noach neem je alle dieren mee. Het bootdek is afneembaar en eronder vind je bergruimte. Het dak kan je openklappen en de boot kan ook nog echt drijven. Voorzien van vele dieren zoals giraffen, olifanten, vogels, zebra’s etc. Deze set wordt geleverd met twee figuren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3 – Donut truck – 71325

PLAYMOBIL 1.2.3 - Donut truck - 71325

De donuttruck moedigt kleine kinderen aan om actiever te zijn: de prachtig versierde donuts worden in de aanhanger gesorteerd. Als de achterkant wordt geopend, tuimelen de kleine donuts uit de aanhanger en rollen ze door de kamer. Achtervolgen is leuk, zelfs voor de allerkleinsten! Bovendien traint de donut-stapelfunctie op de laadvloer de fijne motoriek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

PLAYMOBIL.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.