Schoencadeautjes: leuke kadootjes voor in de schoen

Of je nou schoencadeautjes of schoenkadootjes wil kopen, je vindt de leukste cadeaus voor in de schoen bij Spelenspeelgoed.nl

Leuke schoencadeautjes door de redactie. Een leuk schoencadeautje of misschien toch iets lekkers? Er is als kind natuurlijk niks leuker dan ’s avonds je schoen zetten, compleet met wortel, hooi en een mooi lied en dan  ’s morgens vol spanning naar beneden gaan en kijken wat er in je schoen zit. Het blijft spannend en leuk, ook voor de wat oudere kinderen.

Leuke schoencadeautjes

Maar voor Sinterklaas is het niet altijd eenvoudig om weer een leuk origineel schoencadeautje te bedenken waar je kind ook nog eens lang plezier van heeft. En hoewel een schoencadeautje natuurlijk niet altijd hoeft, is het af en toe natuurlijk hartstikke leuk en ook nog eens een goed alternatief voor iets lekkers. Want hoewel het natuurlijk heerlijk is om af en toe wat extra’s te snoepen, kan het in de laatste maanden van het jaar toch net iets teveel worden met alle zoete traktaties. Bovendien is er keuze genoeg in kleine cadeautjes, of je kind nou het liefst knutselt, bouwwerken maakt, spelletjes doet of graag zijn verzameling compleet wil hebben.

Om Sinterklaas een handje op weg te helpen hebben wij 10 leuke schoencadeautjes van maximaal €20,- (voor ieder budget wat wils) op een rij gezet voor gegarandeerd speelplezier. Dus haal gauw een wortel voor in die schoen en zingen maar!  

Schoencadeau SES My First Kleurpotloden XL

Schoenkadootje kleurpotloden SES my first XL

8 korte, dikke potloden in vrolijke kleuren. Eenvoudig om mee te tekenen en te kleuren. Door de ergonomische vorm zijn de potloden geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en ouder. De eerste kleurpotloden voor kinderen.

Meer informatie.  

Schoencadeau Frozen II kleur-sticker boek

Schoencadeautje frozen van Crayola

Laat je fantasie de vrije loop met dit kleur- en stickerboek van Frozen! Dit kleurboek bevat de mooiste tekeningen van je favoriete Frozen- karakters Elsa en Anna. Daarnaast bevat het boek ook een groot aantal stickers. Teken de kleurplaten in en versier je creaties met de bijgeleverde stickers.

Meer informatie.  

Schoencadeau Woezel & Pip Raamstickers

Schoenkadootjes raamstickers Woezel & Pip

Eindeloos plezier met deze herbruikbare statische Woezel & Pip raamstickers, 4 vellen, handig voor onderweg in de auto en op reis, zonder rommel en stimuleert de fantasie. De favorieten van je kleintje altijd bij de hand! Leeftijd vanaf 3 jaar. Liever raamstickers met een ander thema, zoals Frozen, boerderij dieren of Nijntje? Kijk snel hier.

Meer informatie.  

Schoencadeau Bruynzeel Kids 8 magische stiften

Schoencadeautje magische stiften Bruynzeel

Viltstiften van Bruynzeel met een tovereffect! Gebruik de witte magische stift op de 7 andere kleuren en ze veranderen in compleet nieuwe kleuren! De verpakking bevat 7 viltstiften in bijzondere kleuren en een witte toverstift. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer informatie.  

Schoencadeau SES Vliegtuigjes vouwen

Schoenkadootjes vliegtuigjes vouwen

Vouw van de inhoud van dit doosje 16 verschillende voorbedrukte vliegtuigjes, waar je vervolgens uren mee kunt spelen. Inclusief stickers!

Meer informatie.  

Schoencadeau LEGO City politieman

Schoenkadootje lego city

Beleef spannende avonturen met de LEGO City politie die op jacht is naar de boeven, dit exclusieve zakje LEGO maakt je avontuur compleet! Vanaf 6 jaar. LEGO City fan in huis? Kijk snel hier voor nog meer kleine setjes van LEGO City.

Meer informatie.  

Schoencadeau UNO Kaartspel

Schoenkadootje UNO

Het doel van dit spel? Troef de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op de actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten! Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Wel even UNO! roepen bij het opgooien van je een na laatste kaart. Leeftijd vanaf 7 jaar.

Meer informatie.  

Schoencadeau Ravensburger Paw Patrol – vier puzzels

Schoenkadootje Paw patrol puzzel

Puzzel erop los en ontdek vier mooie puzzels met afbeeldingen van de helden van PAW Patrol. PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Ze werken samen hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Deze Ravensburger puzzelset bevat 4 puzzels met 12 tot 24 stukjes. Leeftijd vanaf 3 jaar. Liever een andere mooie puzzel? Kijk snel hier!

Meer informatie.  

Schoencadeau Pokémon Kaarten Sword & Shield

Schoenkadootjes Pokémon

Voor de echte verzamelaar. Sword & Shield is de eerste set van de nieuwe, gelijknamige Pokémon TCG Sword & Shield wereld! Deze booster bevat 10 kaarten.

Meer informatie.  

Meer Sinterklaas

Niet gevonden wat je zocht? Hier vind je nog meer Sinterklaasinspiratie!  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com