Sink N’ Sand – Bordspel met Kinetic Sand!

Sink N' Sand - Bordspel met Kinetic Sand!

Is jouw kind gek op het spelen met magisch zand? Dan is het bordspel Sink N’ Sand een leuk cadeau! Dit actiespel bevat namelijk het enige echte magnetische speelzand van Kinetic Sand.

Sink N’ Sand

Sink N’ Sand is een verticaal bordspel vol actie voor kinderen van het merk Spin Master. Het lijkt op geen enkel ander spel en bevat het iconische en megapopulaire Kinetic Sand. Voor kinderen die graag hun handen vies maken is dit het perfecte spel om even de schermpjes te vergeten en met vrienden te spelen.

Hoe werkt Sink N’ Sand?

Het bordspel Sink N’ Sand is eenvoudig te spelen. Het actiespel wordt gespeeld met 2-4 spelers vanaf 4 jaar. Om beurten gooi je met de dobbelsteen en trek je een balkje. Het is de bedoeling dat jij als langste blijft staan terwijl het drijfzand valt. Ben jij een geluksvogel? Dan kan je een reddingsrobijn tussen het zand vinden om zo een extra kans op overleven te krijgen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.