Sink N’ Sand – Bordspel met Kinetic Sand!

Sink N' Sand - Bordspel met Kinetic Sand!

Is jouw kind gek op het spelen met magisch zand? Dan is het bordspel Sink N’ Sand een leuk cadeau! Dit bordspel voor het hele gezin zit vol avontuur, spanning en hilariteit en bevat het enige echte magnetische speelzand van Kinetic Sand.

Kinetic Sand

Kinetic sand, ook bekend als kinetisch (bewegend) zand, is een soort speelzand dat speciaal is ontworpen om een ​​bijzondere textuur en beweging te hebben. Het zand bestaat uit 98% fijn zand en 2% niet-giftige polymeren, waardoor het een unieke samenhangende eigenschap heeft. Wanneer je het zand samenperst, lijkt het bijna te leven, omdat het zijn vorm behoudt en langzaam uit elkaar valt. Het is populair als speelgoed voor kinderen, maar wordt ook gebruikt voor therapeutische doeleinden en als stressverlichter voor volwassenen. Naast het standaard Kinetic Sand zijn er ook speelsets met glimmend en gekleurd zand: Kinetic Sand & Shimmer.

Sink N’ Sand

In navolging is er nu door Spin Master ook een verticaal bordspel vol actie voor kinderen ontwikkeld: Sink N’ Sand. Het lijkt op geen enkel ander spel en bevat het iconische en megapopulaire Kinetic Sand, wat in het spel als drijfzand dient. Dit is een ideaal spel voor kinderen die graag hun handen vies maken en om even de schermpjes te vergeten.

Het verhaal van Sink N’ Sand draait om een avontuurlijke expeditie door een gevaarlijk moeras vol met drijfzand en valstrikken. De spelers nemen de rol aan van dappere avonturiers die hun weg moeten vinden over het speelbord, terwijl ze proberen te ontsnappen aan de verraderlijke valkuilen van het moeras. De verhaallijn voegt een extra laag spanning toe aan het spel, waardoor het niet alleen een uitdaging voor de spelers is, maar ook een meeslepend avontuur.

Hoe werkt Sink N’ Sand?

Het bordspel Sink N’ Sand is eenvoudig te spelen. Het spel bevat verschillende speelstukken, waaronder kleurrijke pionnen die de avonturiers voorstellen, een gedetailleerd speelbord met een moeras-thema, en diverse valstrikken zoals drijfzand en wankele bruggen. Daarnaast zijn er speelkaarten die opdrachten en onverwachte gebeurtenissen bevatten, wat zorgt voor extra dynamiek en verrassingen tijdens het spel.

Het actiespel wordt gespeeld met 2-4 spelers vanaf 4 jaar. De gemiddelde speelduur van Sink N’ Sand ligt tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het aantal spelers en hun ervaring met het spel. Om beurten gooi je met de dobbelsteen en trek je een balkje. Het is de bedoeling dat jij als langste blijft staan terwijl het drijfzand valt. Ben jij een geluksvogel? Dan kan je een reddingsrobijn tussen het zand vinden om zo een extra kans op overleven te krijgen.

Hoewel Sink N’ Sand al geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar biedt het genoeg uitdaging en plezier voor oudere kinderen en volwassenen, waardoor het een ideaal familiespel is.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.