Arcade games – Nu met korting bij HEMA

Arcade games bij HEMA

Speelde jij vroeger ook zo graag Arcade games? HEMA heeft deze week een toffe aanbieding met toffe retro Arcade spelletjes. Back to the old days!

Arcade game XL

Arcade game XL HEMA

Arcade games hebben vele fans. Ben jij ook groot fan? Dan moet je snel naar de HEMA voor deze echte must have! Dit arcadespel is geladen met 150 leuke 32bit videogames, zoals sport- kaart-, puzzel en schietspelletjes. De speelkast heeft een 10.1 inch HD-scherm en is door het achterlicht zichtbaar in zowel een donkere als een lichte omgeving. Het werkt met een USB-C oplaadkabel (deze zit in de doos) en een 5V adapter (deze is niet inbegrepen). Er zitten twee consoles bij voor een USB poort, dus plug en play. Je kunt hem compact wegzetten als je niet speelt, want de voet is ook een beschermende kap. Afmetingen bxhxd: 27x50x27 cm.

Verkrijgbaar bij:

HEMA.nl (hier)

Arcade game mini

Arcade game mini

Met deze Arcade mini speelkast keer je terug in de tijd. In dit arcadespel zitten 200 retro en gemakkelijk te spelen 8bit videogames. Denk aan sport, puzzel, arcade en schietspelletjes, voor ongekend veel speelplezier. Met het verbeterde 2,5 inch TFT-scherm en door het achterlicht kun je zowel in een donkere als lichte omgeving spelen. Het arcade spel werkt op drie AA batterijen, waarmee je drie tot vier uur speel plezier hebt. Batterijen zijn niet inbegrepen. Een verrassend cadeau voor jong en oud. Afmetingen bxlxh: 8x9x15 cm.

Verkrijgbaar bij:

HEMA.nl (hier)

Retro Handheld Game

Retro Handheld Game

Deze toffe retro spelcomputer ziet eruit als één van de eerste spelcomputers die er waren en is geladen met 200 leuke en gemakkelijk te spelen 8 bit videogames. Het spel heeft een verbeterd 2,8 inch TFT-scherm en is door het achterlicht in zowel een donkere als lichte omgeving te spelen. Het spel werkt op drie AAA-batterijen, waarmee je drie tot vier uur kunt spelen. Batterijen zijn niet inbegrepen. Afmetingen bxlxh: 8x14x2 cm.

Verkrijgbaar bij:

HEMA.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.