LEGO City Stuntz

De mooiste speelsets van LEGO City Stuntz

LEGO City Stuntz, met deze speelsets maak jij thuis lekker zelf de tofste stunts! En alle speelsets van LEGO City Stuntz zijn ook nog eens vrij van batterijen, omdat er gebruik gemaakt wordt van vliegwielaandrijving. Wel zo duurzaam!

LEGO City Stuntz Stuntshow Arena – 60295

LEGO City Stuntz Stuntshow Arena - 60295

De LEGO® City Stuntshow arena (60295) speelset bevat een motor met vliegwielaandrijving en allerlei attributen voor spectaculaire stunts. Kinderen kunnen de stuntmotor door een ring van vuur lanceren, salto’s uitvoeren met 2 coole monstertrucks en de stuntmodules eenvoudig opnieuw rangschikken voor verschillende shows. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie. Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz dubbele looping stuntarena – 60339

LEGO City Stuntz dubbele looping stuntarena - 60339

Maak je klaar voor spectaculaire stuntshows en wedstrijden met deze LEGO City Stuntz Dubbele looping stuntarena (60339) speelset. Deze set zit vol leuke functies en obstakels, voor het naspelen van echte stunts. Kom naar de stuntarena voor spectaculaire stuntshows boordevol actie! Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Stuntshowtruck – 60294

LEGO City Stuntz Stuntshowtruck - 60294

Deze LEGO® City Stuntshowtruck (60294) set zit vol actie, waaronder een stuntmotor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire sprongen. Kinderen kunnen de motor activeren en hem over de schans laten vliegen om de roos te raken en de clown in de dunktank te laten vallen. Met 4 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City Adventures tv-serie, is alles aanwezig om snel te gaan spelen! Leeftijd: 6+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz De haaiaanval stuntuitdaging – 60342

LEGO City Stuntz De haaiaanval - 60342

Ga voor actie met deze LEGO City Stuntz De haaiaanval stuntuitdaging (60342) speelset. Met deze set kunnen kinderen met Chuck D. Goldberg uit de LEGO City Adventures tv-serie meedoen aan een spannende stuntshow. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz De verpletterende stuntuitdaging – 60341

LEGO City Stuntz De verpletterende stuntuitdaging - 60341

Kinderen die graag wedstrijdjes houden, zullen deze LEGO City De verpletterende stuntuitdaging (60341) speelgoed set met lichtgevende sterren en stoere motor helemaal geweldig vinden. Dim de lichten voor een glow-in-the-dark LEGO City Stuntz uitdaging! Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Chimpansee stuntlooping – 60338

LEGO City Stuntz Chimpansee stuntlooping - 60338

Jonge coureurs gaan met volle kracht vooruit op het uitdagende stuntparcours met chimpansee en doen mee met de LEGO City Stuntz racer Toppiloot met zijn coole gevleugelde motor. Vervolgens moeten ze proberen om over de mechanische chimpansee met zijn slopende armen heen te suizen. Dit Chimpansee stuntlooping (60338) constructie speelgoed biedt kinderen urenlang speelplezier boordevol spannende actie. Leeftijd: 7+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Stuntpark – 60293

LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293

Deze LEGO® City Stuntpark (60293) speelset bevat een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel voor spectaculaire stunts. Kinderen activeren de motor en vliegen ermee door een reeks geweldige obstakels en uitdagingen. Daarna kunnen ze de stuntmodules snel aanpassen voor verschillende wedstrijden en shows. Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Het mes stuntuitdaging – 60340

LEGO City Stuntz Het mes stuntuitdaging – 60340

Speel een heleboel leuke stuntshows en wedstrijden op de motor na met deze LEGO City Het mes stuntuitdaging (60340) speelset. Met dit constructie speelgoed bevinden jongens en meisjes zich midden in de actie, met snelle voertuigen en heldhaftige stunt racers. Leeftijd: 5+jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Stuntcompetitie – 60299

LEGO City Stuntz Stuntcompetitie - 60299

Jongens en meisjes zullen deze LEGO® City Stuntcompetitie (60299) speelgoedset geweldig vinden. De set bevat 2 vliegwielmotoren voor wheelies en stunts hoog in de lucht, plus een aanpasbare schans en een stuntparcours met een ring van vuur. Voeg daar de minifiguren van een coureur en Duke DeTain uit de LEGO City tv-serie aan toe en je bent klaar voor spectaculaire stunts! Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

LEGO City Stuntz Stuntmotoren

LEGO City Stuntz Stuntmotoren

Natuurlijk zijn er ook diverse LEGO City Stuntz Stuntmotoren verkrijgbaar. Leuk als verjaardagscadeautje of voor de feestdagen! Leeftijd: 5+ jaar.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Lees ook