LEGO City Stuntz

De mooiste speelsets van LEGO City Stuntz

LEGO City Stuntz is een categorie binnen het thema LEGO City. Met deze speelsets maak jij thuis lekker zelf de tofste stunts! En alle speelsets van LEGO City Stuntz zijn ook nog eens vrij van batterijen, omdat er gebruik gemaakt wordt van vliegwielaandrijving. Wel zo duurzaam! En extra leuk: op dit moment zijn de LEGO City Stunz-sets in de aanbieding, dus wees er snel bij!

LEGO City Stuntz – Dubbele looping stuntarena – 60339

Maak je klaar voor spectaculaire stuntshows en wedstrijden met deze LEGO City Stuntz Dubbele looping stuntarena (60339) speelset. Deze set zit vol leuke functies en obstakels, voor het naspelen van echte stunts. Kom naar de stuntarena voor spectaculaire stuntshows boordevol actie! Leeftijd: 7+ jaar.

LEGO City Stuntz – Ultieme stuntrijders uitdaging – 60361

De LEGO City Ultieme stuntrijders uitdaging (60361) bouwset staat garant voor urenlang speelplezier vol actie. Deze speelgoed set voor kinderen van 6 jaar en ouder bevat, 4 minifiguren, 2 motorfietsen en 3 stunttoestellen die kunnen worden gecombineerd: een 360° looping, een ring van vuur en een ‘buitenaardse’ toren.

Kinderen kunnen hun vaardigheden op de proef stellen, geweldige shows opvoeren en met vrienden en familie strijden om de trofee tijdens 1 of 2 spelers wedstrijden. Wie wint de uitdaging?

LEGO City Stuntz – De haaiaanval stuntuitdaging – 60342

Ga voor actie met deze LEGO City Stuntz De haaiaanval stuntuitdaging (60342) speelset. Met deze set kunnen kinderen met Chuck D. Goldberg uit de LEGO City Adventures tv-serie meedoen aan een spannende stuntshow. Leeftijd: 5+ jaar.

LEGO City Stuntz – De verpletterende stuntuitdaging – 60341

Kinderen die graag wedstrijdjes houden, zullen deze LEGO City De verpletterende stuntuitdaging (60341) speelgoed set met lichtgevende sterren en stoere motor helemaal geweldig vinden. Dim de lichten voor een glow-in-the-dark LEGO City Stuntz uitdaging! Leeftijd: 5+ jaar.  

LEGO City Stuntz – Chimpansee stuntlooping – 60338

Jonge coureurs gaan met volle kracht vooruit op het uitdagende stuntparcours met chimpansee en doen mee met de LEGO City Stuntz racer Toppiloot met zijn coole gevleugelde motor. Vervolgens moeten ze proberen om over de mechanische chimpansee met zijn slopende armen heen te suizen. Dit Chimpansee stuntlooping (60338) constructie speelgoed biedt kinderen urenlang speelplezier boordevol spannende actie. Leeftijd: 7+ jaar.  

LEGO City Stuntz – Stunttruck & Ring of fire-uitdaging – 60357

Haal de show in huis met de LEGO City Stuntz Stunttruck & Ring of Fire-uitdaging (60357) set. Dit actie speelgoed voor kinderen van 6 jaar en ouder bevat een coole truck met vurige uitlaatpijpen en een aanhangwagen met een lanceerhelling die omlaag kan worden gebracht en 3 verstelbare vuurringen voor urenlang spannend bouw- en speelplezier. De doos bevat ook 2 City Stuntz minifiguren, een stuntmotor met vliegwielaandrijving en een vrachtwagenchauffeur.

LEGO City Stuntz – Spinning stunt uitdaging – 60360

Kinderen kunnen spannende stuntshows, spelletjes en wedstrijden voor 1 of 2 spelers organiseren met deze LEGO City Stuntz Spinning Stunt-uitdaging (60360) speelset met een draaibare dubbele springring, 2 schansen en 2 stuntmotoren met vliegwielaandrijving. Voeg de 2 LEGO City Stuntz minifiguren van motorrijders toe en laat de pret beginnen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.