PLAYMOBIL adventskalender 2023

PLAYMOBIL adventskalenders 2023

Een PLAYMOBIL adventskalender 2023 is hartstikke leuk voor peuters en kleuters om samen af te tellen tot Kerstmis. De leukste PLAYMOBIL adventskalenders vind je in dit blog!

PLAYMOBIL Grote adventskalender 2023 – Kerst in het stadhuis – 70383

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Kerst in het stadhuis - 70383

Achter de 24 deuren van de PLAYMOBIL adventskalender Kerst in het stadhuis (70383) zitten tal van accessoires, zoals een kerstboom met decoratie- en lichtmodule, geschenkdozen om te vullen, geschenken, een dressoir en tafels, maar ook taarten, muffins en koekjes voor het kerstfeest.

Op de bovenverdieping bevindt zich de kleedkamer, die liefdevol kan worden ingericht met planken, kleedpoppen, jurken, make-uptafel en nog veel meer accessoires. Hier kan de familie zich voor het feest omkleden.

De speelset bestaat uit een huis van twee verdiepingen met meubilair, vier PLAYMOBIL®-figuren en stickers voor kerstversiering. Na Kerstmis kunnen de etiketten weer verwijderd worden zodat het huis ook in neutrale vorm het hele jaar door gebruikt kan worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL adventskalender 2023 – Kerstkoekjes bakken – 71088

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Koekjes bakken - 71088

De PLAYMOBIL Christmas Baking adventskalender zorgt voor 24 dagen vol verwachting en brengt speelse afwisseling in de pre-kerstperiode. Terwijl moeder en dochter heerlijke koekjes bakken in de moderne keuken binnen, vermaakt zoon zich buiten in de sneeuw. Hij heeft al een knappe sneeuwpop gebouwd en maakt nu sneeuwballen voor een sneeuwballengevecht. Na zoveel sneeuwpret stapt hij eerst in de ponyslee en rijdt een paar rondjes om de feestelijk versierde kerstboom in de tuin.

De speelset bestaat uit een adventskalender met 24 verrassingen en echte koekjes uitstekers voor veel bakplezier in huis. Naast drie PLAYMOBIL-figuren bevat de set ook de kerstman met een zak en cadeaus, een ponyslee, een kitchenette met twee ovens en veel bakgerei, en een sneeuwpop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL 1.2.3. Aqua adventskalender 2023 – Badplezier – 71086

PLAYMOBIL 1.2.3. Aqua adventskalender 2023 - Badplezier - 71086

Kleurrijke PLAYMOBIL 1.2.3 figuren en dieren zijn verborgen achter 24 kleine deurtjes voor een spannende pre-kerstperiode. De speciaal ontworpen PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA-producten leveren maximaal plezier in bad op. Met de zuignap wordt de lekbak eenvoudig aan de rand van het bad of aan de tegel bevestigd. Alle functionele elementen zijn in het rood ontworpen, zodat de speciale speeleffecten onmiddellijk ontdekt kunnen worden. ​​De kleurrijke PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA speelwereld bevordert de fijne motoriek en creativiteit en cognitief begrip van verbindingen leggen.

De adventskalender bevat vier PLAYMOBIL 1.2.3 figuren, een schepnet, een haai, een octopus, een schildpad, vier vissen, twee pinguïns en vele andere leuke extra’s.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

PLAYMOBIL adventskalender 2023 – Horses of Waterfall – 71345

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Horses of Waterfall - 71345

Kerstmis op de Waterfall ranch! Achter elk deurtje schuilt een heel bijzondere verrassing voor jouw Horses of Waterfall paardenwereld!

Een winterse sleerit brengt Isabella, de mooie Andalusische merrie Buttercup, haar lieve veulen Cream en de Berner Sennenhond Lucy naar het nabijgelegen Lelawala bos. Hier voorziet Isabella de kleine en grote bosdieren van hooi, groenten en andere lekkernijen voor het grote feest. Vooral de appel- en haverkoekjes gebakken volgens het recept van rij-instructeur Muriel zijn bijzonder populair bij de paarden. Als ze het koud krijgen, legt Isabella een paardendeken over hen heen. Leuk weetje: Zoe’s kleine zusje Khira heeft de kerstversieringen voor de boom gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Wiltopia – DIY adventskalender 2023 Dierenwereldreis – 71006

PLAYMOBIL Wiltopia - DIY adventskalender 2023 Dierenwereldreis - 71006

Ga met de onderzoeker in de PLAYMOBIL Wiltopia DIY adventskalender op een spannende dierenreis rond de wereld. Elke dag kan een van de 23 dieren uit verschillende delen van de wereld en hun fascinerende leefgebied worden ontdekt en verkend. De afzonderlijke dozen van de DIY-adventskalender worden afzonderlijk gevuld. Als de doos na opening wordt omgedraaid, ontstaat er tijdens de adventsperiode een geweldig dierenpanorama met de leefgebieden van de meegeleverde dieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

PLAYMOBIL adventskalender 2023 – Kerstmis onder de regenboog – 71348

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Kerstmis onder de regenboog - 71348

Met de PLAYMOBIL adventskalender “Kerstmis onder de regenboog” wordt de adventstijd gewoon magisch! In 24 dagen tijd ontstaat er een betoverend baldecor waarin de twee prinsessen samen met hun prins, het gouden Pegasus-veulen en andere schattige dieren een uitbundig feest vieren. Een versierde kerstboom met cadeautjes en een tafel met lekker eten mogen niet ontbreken. Terwijl de prins kerstliedjes speelt op de saxofoon, dansen de regenboogprinsessen op de maat op hun tollen.

Voor liefhebbers van sieraden wordt een mooie armband met kerstbedels meegeleverd, die ook als slinger kan worden gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL adventskalender 2023 – Politie museumdiefstal – 71347

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Politie museumdiefstal - 71347

Zelfs tijdens de pre-kerstperiode rust de misdaad niet. Tijdens de museumdiefstal, proberen inbrekers waardevolle voorwerpen te stelen. In de 24 dagen tot Kerstmis wordt een diorama met het inbraakscenario gemaakt. De sokkel “”stort”” met een druk op de knop “in”. Inclusief een politiemotor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

PLAYMOBIL Novelmore adventskalender 2023 – Strijd in de sneeuw – 71346

PLAYMOBIL Novelmore adventskalender 2023 - Strijd in de sneeuw - 71346

In de adventskalender van Novelmore racet Bayron in zijn strijdslee naar Novelmore’s winterse kasteelpoort, terwijl Brody’s katapult een heel speciaal geschenk voor Arwynn bevat. Net op tijd voor Kerstmis hebben de ridders hun verlanglijstjes opgesteld en zelfs een vredesverdrag getekend op het eind. Met de Novelmore adventskalender 2023 “Strijd in de sneeuw” is het tijd om de deur open te zetten voor veel adventsspeelplezier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

PLAYMOBIL adventskalender 2023 – Asterix piraten – 71087

PLAYMOBIL adventskalender 2023 - Asterix piraten - 71087

De piratenkapitein en zijn bemanning zijn aan boord van het piratenschip. Baba houdt de koopvaardijschepen in de gaten. In plaats van zwaar beladen geplunderde schepen, ontdekt hij Astérix en Anticlimax die met hun roeiboot richting het piratenschip roeien. Gesterkt met een slokje toverdrank, zullen de twee zeker de plannen van de piraten verijdelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Playmobil.nl (hier)

Alternate.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.