LEGO thema Kerstmis, de leukste sets

LEGO thema Kerstmis, de leukste sets

LEGO thema Kerstmis is natuurlijk hartstikke leuk voor de komende feestdagen. Extra fijn om te combineren met de kortingen die LEGO tijdens Black Friday 2023 geeft. Dat houdt de feestdagen een beetje betaalbaar!

LEGO Black Friday 2023

Hoewel je prima op elk moment van het jaar LEGO kunt kopen, is het de moeite om te wachten tot eind november. Dus ben je voor de feestdagen op zoek naar leuke cadeaus voor een groot LEGO-fan? Het maakt niet uit wie je blij wil maken, het loont zeker de moeite om je slag te slaan tijdens Black Friday 2023. Heb je de bestelling eenmaal binnen, dan is er nog meer dan voldoende tijd om de set LEGO thema Kerstmis in elkaar te zetten.

LEGO kerstboom – 40573

Lego 40573 - Kerstboom

Creëer een feestelijke blikvanger met deze prachtige LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. De kleurrijke boom is versierd met ballen en lichtjes en staat op een decoratieve mat. Plaats de gele ster erbovenop als finishing touch. Met dit 2-in-1 model heb je de keuze om 1 grotere boom te bouwen of 2 kleinere. Leeftijd: 12+.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Icons Skihut – 10325

LEGO Skihut - 10325 - LEGO Kerstmis

Welkom in de LEGO® Icons Skihut (10325), de nieuwste set in de populaire LEGO Winterdorp collectie. Neem de tijd om een knusse bed & breakfast met een besneeuwd dak te creëren met comfortabele gastenkamers en gloeiende haardvuren. Leeftijd: 18+.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Kerst dorpsstraat – 10308

LEGO Kerst dorpsstraat - 10308 - LEGO Kerstmis

Bouw een schattig LEGO kerstdorp met een speelgoedwinkel, muziekwinkel en publiek, plus de winkeliers en hun knusse appartementen. Bouw daarna de tram die iedereen na een dagje winkelen weer naar huis brengt. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

LEGO.com (hier)

LEGO Arrenslee – 40499

LEGO Arrenslee - 40499 - LEGO Kerstmis

De Kerstman komt op bezoek! Deze LEGO® Arrenslee (40499) is een prachtig kerstcadeau en brengt een vrolijke sfeer in huis. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en bewonderen van de sierlijke slee, die wordt geleverd met 4 rendierfiguren. De slee is volgepakt met cadeautjes, waaronder een gitaar, een paar ski’s en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman een uitgebreide verlanglijst bij zich! Kinderen kunnen zelfs hun vrienden uitdagen voor een zoektocht. Lukt het ze om de verborgen kerstcadeautjes te ontdekken? Leeftijd: 9+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Kerst Peperkoekversieringen – 40642

LEGO Kerst Peperkoekversieringen - 40642

Verzamel vrienden of familie voor een winters bouwproject met deze LEGO® Peperkoekversieringen (40642) set van 3 bouwbare peperkoekfiguren. Bouw elk figuur en pas je creatie aan met een uniek ontwerp dat elk huis of kantoor een sfeervol tintje geeft. Leeftijd: 6+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Icons Bezoek van de kerstman – 10293

LEGO Icons Bezoek van de kerstman - 10293 - LEGO Kerstmis

Droom je van de perfecte kerstavond? Met deze LEGO Bezoek van de Kerstman (10293) modelbouwset krijgen de feestdagen een magisch tintje. Dit project voor volwassenen is een ideale manier om tijd met elkaar door te brengen. Bouw het gedetailleerde kersthuis en ontdek alle accessoires voordat je het op een mooi plekje neerzet. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Ideas Home Alone – 21330

LEGO Ideas Home Alone - 21330 - LEGO Kerstmis

Beleef scènes uit een van de populairste kerstfilms opnieuw met deze LEGO® Ideas Home Alone set (21330) om mee te spelen en neer te zetten. Het huis van de McCallisters zit vol herkenbare details en leuke kenmerken om hilarische scènes mee na te spelen. Met een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen, een functie om een strijkijzer te laten vallen, slingerende verfblikken, vallende boekenplanken, een tokkelbaan van de zolder naar de boomhut en nog veel meer. Elke verdieping van het huis is afneembaar en de muren en het dak kunnen open zodat je overal goed bij kunt. Leeftijd: 18+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Kerstkrans 2-in-1 – 40426

LEGO Kerstkrans 2-in-1 - 40426

Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426). Deze bouwset bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leven, en geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen: een met een grote, bouwbare rode strik en een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent. Dit leuke cadeau voor de decembermaand brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient. Leeftijd: 9+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Kerst Notenkraker – 40640

LEGO Kerst Notenkraker - 40640

Vier de feestdagen met de LEGO® Notenkraker (40640) bouwset. Deze LEGO versie van de bekende notenkrakerfiguur kan worden gebouwd met een mannelijk of vrouwelijk gezicht en heeft beweegbare armen en een mond die kan worden geopend. Deze feestelijke figuur is een leuk cadeau om samen te bouwen met kinderen, vrienden en familieleden en geeft elk huis of kantoor een feestelijk tintje. Leeftijd: 8+ jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

LEGO.com (hier)

LEGO Adventskalender 2023

Een LEGO Adventskalender 2023 is ontzettend leuk om samen de dagen tot Kerstmis af te tellen. Ook leuk als sinterklaascadeau! De LEGO Adventskalenders zijn verkrijgbaar in diverse thema’s.

Naar de LEGO Adventskalenders 2023.

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Lees ook

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.