Schoencadeautje – Leuke kadootjes voor in de schoen

Of je nou schoencadeautjes of schoenkadootjes wil kopen, je vindt de leukste cadeaus voor in de schoen bij Spelenspeelgoed.nl

Weet jij al wat het dit jaar wordt? Een leuk schoencadeautje of misschien toch iets lekkers in de schoen? Er is als kind natuurlijk niks leuker dan ’s avonds je schoen zetten, compleet met wortel, hooi en een mooi lied en dan  ’s morgens vol spanning naar beneden gaan en kijken wat er in je schoen zit. Het blijft spannend en leuk, ook voor de wat oudere kinderen. Maar ja, wat zijn nou leuke kleinigheden om te geven en te krijgen?

Leuk schoencadeautje

Voor Sinterklaas is het niet altijd eenvoudig om weer een leuk origineel schoencadeautje te bedenken waar een kind ook nog eens lang plezier van heeft. En hoewel een schoencadeautje natuurlijk niet altijd hoeft, is het af en toe natuurlijk hartstikke leuk en ook nog eens een goed alternatief voor iets lekkers. Want het is natuurlijk heerlijk om af en toe wat extra’s te snoepen, maar het kan in de laatste maanden van het jaar toch net iets teveel worden met alle zoete traktaties. Bovendien is er keuze genoeg in kleine schoencadeautjes, of je kind nou het liefst knutselt, bouwwerken maakt, spelletjes doet of graag zijn verzameling compleet wil hebben.

Om Sinterklaas dit jaar weer een handje op weg te helpen heb ik leuke schoencadeautjes van maximaal €20,- (voor ieder budget wat wils) op een rij gezet voor gegarandeerd speelplezier. Dus haal gauw een wortel voor in die schoen en zingen maar!  

Schoencadeau SES My First Kleurpotloden XL

Schoenkadootje kleurpotloden SES my first XL

8 korte, dikke potloden in vrolijke kleuren. Eenvoudig om mee te tekenen en te kleuren. Door de ergonomische vorm zijn de potloden geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en ouder. De eerste kleurpotloden voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Schoencadeau Frozen II kleur-sticker boek

Schoencadeautje frozen van Crayola

Laat je fantasie de vrije loop met dit kleur- en stickerboek van Frozen! Dit kleurboek bevat de mooiste tekeningen van je favoriete Frozen- karakters Elsa en Anna. Daarnaast bevat het boek ook een groot aantal stickers. Teken de kleurplaten in en versier je creaties met de bijgeleverde stickers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Blokker.nl (hier)

Houten tol

Schoencadeau houten tol

Een houten tol vinden kinderen vaak erg leuk. Er zijn diverse tollen verkrijgbaar in evenzoveel prijsklasses. Zo zijn er tollen van hout, maar ook trektollen of bromtollen. En dan heb ik het nog niet eens over de diverse prints!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

HEMA.nl (hier)

Schoencadeau Bruynzeel Kids 8 magische stiften

Schoencadeautje magische stiften Bruynzeel

Viltstiften van Bruynzeel met een tovereffect! Gebruik de witte magische stift op de 7 andere kleuren en ze veranderen in compleet nieuwe kleuren! De verpakking bevat 7 viltstiften in bijzondere kleuren en een witte toverstift. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Schoencadeau SES Vliegtuigjes vouwen

Schoenkadootjes vliegtuigjes vouwen

Vouw van de inhoud van dit doosje 16 verschillende voorbedrukte vliegtuigjes, waar je vervolgens uren mee kunt spelen. Inclusief stickers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Waterverf

Schoencadeautje waterverf

Met waterverf kun je gemakkelijk je eigen kunstwerken maken! Er zijn verschillende sets verkrijgbaar. Ideaal voor beginnende kunstenaars. Kleuren zijn makkelijk met elkaar te vermengen met gebruik van water.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Ilovespeelgoed.nl (hier)

HEMA.nl (hier)

Schoencadeau UNO Kaartspel

Schoenkadootje UNO

Het doel van dit spel? Troef de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op de actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten! Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Wel even UNO! roepen bij het opgooien van je een na laatste kaart. Leeftijd vanaf 7 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Top1Toys.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Schoencadeau Ravensburger Paw Patrol – vier puzzels

Schoenkadootje Paw patrol puzzel

Wist je dat puzzelen goed is voor de ontwikkeling van kinderen? Puzzel erop los en ontdek vier mooie puzzels met afbeeldingen van de helden van PAW Patrol. PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Ze werken samen hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Deze Ravensburger puzzelset bevat 4 puzzels met 12 tot 24 stukjes. Leeftijd vanaf 3 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

DeGroteSpeelgoedwinkel.nl (hier)

SpellenRijk.nl (hier)

Schoencadeautje Sinterklaas

Foliestickerboek Sinterklaas - Spelletjes en doeboek

Kun jij de Pieten helpen om de leuke spelletjes in dit boek tot een goed einde te brengen? Zoek de juiste stickers op het stickervel en maak de puzzel af, wijs Piet de weg naar de pakjes en zoek de verschillen tussen de tekeningen. Wie weet beloont Sinterklaas jou wel met een pakje? Met extra foliestickers voor nog meer stickerpret!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

Bruna.nl (hier)

Meer Sinterklaas

Niet gevonden wat je zocht? Hier vind je nog meer Sinterklaasinspiratie!  

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com