Crafts & Co miniatuur huisje – Modelbouw van Action

Crafts & Co miniatuur huisje

Ben je gek op knutselen en het maken van modelbouw of miniaturen, dan heeft Action een leuk project voor je in de aanbieding: een Crafts & Co miniatuur huisje! Inmiddels zijn er twee verschillende modelbouwhuisjes die alleen online verkrijgbaar zijn. De knutselpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan, maar er is ook ruimte om ze helemaal naar eigen smaak en inzicht te personaliseren!

Crafts & Co miniatuur huisje

Met dit leuke Crafts & Co miniatuur huisje bouw jij een prachtig huis na op schaal 1:18, compleet met kleine meubels, decoraties en soms zelfs verlichting. Het bouwpakket heeft een gewicht van 1 kg. Volg de bijgevoegde Engelstalige doe-het-zelf instructies of laat je fantasie de vrije loop! Met een beetje geduld, precisie en creativiteit kan je alles maken.

Heb je al een idee hoe jouw perfecte woning eruit moet zien? Voeg dan eens persoonlijke tintjes toe met extra accessoires die je zelf kunt maken. Maak het helemaal uniek met je eigen stof of een ander behang! En als je dan klaar bent en de schakelaar van het licht aanzet dan licht jouw miniatuur huis in zijn geheel op.

Crafts & Co miniatuur huisje – Sakura boomhut

Nog leuker is om meerdere miniatuurhuisjes met elkaar te combineren tot een miniatuurwereld. Je kunt volop variëren, want met het Crafts & Co – Sakura boomhut bouwpakket ben jij de trotse eigenaar geworden van een eigen miniatuur boomhut (ook schaal 1:18)! Net als het hierboven genoemde miniatuur huis is de boomhut volledig naar smaak te personaliseren door het toevoegen van extra accessoires.

Crafts & Co

Het merk Crafts & Co heeft leuke knutselpakketten, waaronder deze miniatuur huisjes. De gebruikte materialen van de doe-het-zelf huizen van Crafts & Co zijn van hoogstaande kwaliteit. Het karton en de stoffen zijn bedrukt met levensechte details. De blaadjes van de planten en bloemen voelen levensecht aan en hebben prachtige, felle kleuren. Ze hoeven alleen nog in een pot of vaas verwerkt te worden en ze lijken net echt… maar dan in miniatuurformaat!

Elk bouwpakket bevat alle benodigdheden om de miniatuur te bouwen:

  • Gereedschap en lijm
  • Engelstalige instructies met foto’s
  • Materialen: hout, papier, stof, verf
  • Accessoires

De Crafts & Co miniatuur huisjes zijn verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Gerelateerd

Deze pagina bevat affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.