Speelgoed van karton

Duurzaam speelgoed van karton, boot, poppenhuis, boot, blokken een tafeltennistafel en meer

Ben je op zoek naar duurzaam speelgoed? Denk dan, naast houten speelgoed, eens aan speelgoed van karton! Aangezien het kartonnen speelgoed nog niet zo bekend is bij het grote publiek, maakten wij een overzicht met het leukste kartonnen speelgoed voor je.

Speelgoed van karton is helemaal hip! Er is inmiddels een hele wereld aan speelgoed van karton te vinden. Van speelhuisjes tot pingpongtafels. Het leuke van kartonnen producten voor kinderen is dat het licht is, makkelijk te verplaatsen en vaak kan het karton ook nog zelf versierd worden. En als je het even zat ben, vouw je het zo weer op en neemt het amper ruimte in beslag totdat het weer gebruikt wordt voor een nieuwe speelronde. Karton is bovendien een duurzame grondstof omdat het van gerecycled materiaal gemaakt kan worden én na afloop ook zelf gewoon weer gerecycled kan worden. En de hippe bruine kleur van karton past ook nog eens helemaal bij een modern interieur. Kan jij kiezen?

 

Gigi Blocks

Kartonnen speelgoed Gigi Blocks

Met GIGI Blocks kun je eigenlijk alles bouwen. Van huizen tot aan kastelen, van schepen tot aan draken en nog veel meer! Eenvoudig te vouwen met behulp van een volwassene. Waarschuwing: De blokken zijn niet vocht en vuur bestendig. Ze zijn sterk genoeg om mee te spelen maar niet om op te zitten of staan.

Meer informatie.

 

Kartent – Vliegtuig

Vliegtuig karton speelgoed

Met dit vliegtuig vliegt jouw kind klimaatneutraal de wereld over tijdens al zijn of haar fantasie avonturen! Je kan het vliegtuig versieren met stoepkrijt, stiften of verf en hij is spatwaterdicht, dus op een mooie dag kan hij ook prima mee naar buiten! Liever een ander voertuig? Kartent heeft ook een auto, een boot en een trein in het assortiment.

Meer informatie.

 

Poppenkast

Poppenkast karton speelgoed

Met deze mooie poppenkast heeft jouw kind de perfecte plek om eindeloos verhalen uit te beelden. Perfect voor het ontwikkelen van de fantasie dus. En doordat de poppenkast van karton is gemaakt, kan je hem makkelijk verplaatsen en weer even opbergen als ze uitgespeeld zijn. De poppenkast is er ook in terra/roze.

Meer informatie.

 

Kartent – Poppenhuis

Poppenhuis karton

Dit mooie ronde poppenhuis kan je helemaal naar eigen smaak versieren en inrichten. Met 8 kamers en een afmeting van maar liefst 56 cm is er ruimte genoeg voor al jouw poppen en meubeltjes.

Meer informatie.

 

Kartent – Sjoelbak

Sjoelbak karton

Een sjoelbak van zolder halen is toch een stuk makkelijker als hij zo licht is als deze sjoelbak van Kartent. Helemaal gemaakt van karton en inclusief stenen. De bak is van wedstrijdformaat. Zo ben je helemaal klaar voor een avondje ouderwetse gezelligheid!

Meer informatie.

 

Speelkasteel

Speelkasteel karton

Dit speelkasteel zorgt gegarandeerd voor speelplezier. Door de de afmeting van maar liefst 1.25 x1.25 meter is er ruimte genoeg om samen met vriendjes uren te spelen. Het speelkasteel is ook in het blauw verkrijgbaar.

Meer informatie.

 

Kartent – Speelgoedfornuis

Fornuis speelgoed karton

Een speelgoedfornuis met alles wat je nodig hebt, kookplaatjes, een oven en natuurlijk de knoppen om het fornuis mee te bedienen. Perfect voor de huiskamer of de kinderkamer. En wil je hem toch op een andere plek hebben? Dan is hij zo verplaatst. Ook dit fornuis kan jouw kind heerlijk zelf versieren, of laat hem naturel voor een rustige uitstraling in de woonkamer.

Meer informatie.

 

Van Hut naar Her – Boomhut

Boomhut huisje karton

Met dit speelhuisje van Van Hut Naar Her heb je gegarandeerd een eyecatcher in huis. Of hij nou op de kinderkamer staat, of in de huiskamer, hij zorgt meteen voor een gezellige sfeer. Kinderen kunnen er uren mee spelen en het stevige karton kan zeker tegen een stootje.

Meer informatie.

 

Kartent – Pingpongtafel

Ping pong tafel karton

Met deze compacte pingpongtafel van karton is een potje pingpongen zo geregeld. Haal die batjes dus maar snel tevoorschijn!

Meer informatie.

 

Kartent – picknicktafel

Kartent picknicktafel karton

Deze picknicktafel voor kinderen is ideaal als speelplek om te knutselen, spelen en om je huiswerk te maken. De picknickbank kan ook worden gesplitst in twee losse tafeltjes met bankje.

Meer informatie.

 

Van hut naar her – Speelboot

Speelboot karton

Deze prachtig vormgegeven boot is alleen al een aanwinst voor jouw kinderkamer of woonkamer. En dan moet de pret zelfs nog beginnen! Want er is genoeg ruimte om te spelen op deze mooie boot. En ben je toe aan een pauze? Dan berg je hem eenvoudig weer op, om hem later weer in elkaar te kunnen zetten. De boot is ook verkrijgbaar in hip naturel karton, kijk snel hier.

Meer informatie.

 

 

Wil je voor jezelf ook zo’n hip item van karton? Kartent heeft ook een fantastische collectie voor volwassenen. Van laptophouders tot bedden en lampen. Kijk snel hier!